Franska A2 del 2

Plats Västerås

Det här är den andra delen på A2 nivå i franska. Du bygger vidare på dina tidigare kunskaper och blir bättre på att tala om dina intressen och om saker i din omgivning.

Boka kursen nu
Anpassning av undervisningen med anledning av Corona
Den här kursen kan eventuell komma att starta via distans/online beroende på myndigheternas rekommendationer. Om det är möjligt med fysiska lektioner så har vi små grupper i stora klassrum och följer de rekommendation som Folkhälsomyndigheten har vid tidpunkten för kursen. Startar kursen via distans så kommer kursen att övergå till fysiska lektioner så fort det är möjligt igen och ni får då besked av er kursledare.

Det här är en kurs för dig som tidigare har läst franska A2 del 1 i sin helhet eller på annat sätt fått motsvarande kunskaper. Du kan redan känna igen enklare fraserm berätta kortfattat om dig själv och kommunicerar med någon i franska som talar långsamt och tydligt.

Mål

Målet för kursen är att du som deltagare ska kunna förstå fraser som rör personliga förhållande och på ett enkelt sätt beskriva dig själv, din familj, ditt arbete och få kunskaper motsvarande A2 nivå.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:
Förstå ord och fraser som rör dina personliga förhållanden
grammatik
samtala om vardagliga ämnen och aktiviteter som ligger nära dig själv
kultur och samhällsliv

Kursupplägg

Undervisning sker huvudsakligen på franska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjlighetar att påverka kursens innehåll och upplägg.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om kursmaterial får du vid första lektionstillfället.

Kursledare

Frédéric Kosicki

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
18 feb 2021 - 22 apr 2021
To 17:15 - 18:45
Tillfällen
10
Plats
Smedjegatan 9-11, 72213 Västerås
Visa på karta
Studietimmar
20
Kurs-ID
1086170
Pris
1525 kr