Engelska - enskild undervisning

Plats Örebro

Lär dig engelska i din egen takt! Enskild undervisning är ett effektivt och flexibelt sätt att lära sig. Innehåll, dag och tid bestämmer du tillsammans med din kursledare.


Varför läsa enskilt?
Det effektivaste sättet att läsa ett främmande språk är ofta att göra det enskilt med en lärare. Folkuniversitetet erbjuder, utöver sitt breda kursutbud, enskild undervisning i många olika språk. Detta studiesätt är perfekt för dig som har svårt att ha lektioner samma tid varje vecka, samt för dig som önskar ett intensivare tempo.

Upplägg
Väljer du enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha per vecka. Vi är flexibla gällande tider för lektionerna och försöker anpassa oss efter dig som är kund. Vi anpassar också utbildningen efter ditt yrkesområde så att du snabbt kan använda språket i ditt yrkesliv. Detta är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver, för att förbättra din svenska oavsett nivå. Studiematerial, studietakt och övningar anpassas efter din arbetssituation.

Lärare
Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet av att undervisa vuxna. I språkundervisningen integrerar de ofta kunskaper om landets sedvänjor, normer och kultur.

Lokal
Vi har undervisningslokaler centralt i Örebro men vi kan även komma till din arbetsplats.

Pris
Priset är exklusive moms.

Anmälan
Vi startar enskilda utbildningar löpande under hela året och om du är intresserad är du välkommen att kontakta oss på 019-760 32 30 eller jenny.johansson@folkuniversitetet.se

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Örebro län

info.orebro@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
10
Första tillfället
kl -
Studietimmar
20
Kurs-ID
201706
Pris
18500 kr