Öva upp din turistengelska - konversation

Plats Karlskrona

Syftet med denna kurs är att fräscha upp dina grundkunskaper i engelska inför din resa.

Boka kursen nu
Öva upp din engelska konversation inför resan eller om du helt enkelt bara vill förbättra din engelska konversation. Passa på och njut av en veckas intensivkurs och prata och ha roligt.

Kursledare

Christian Konakci

Jag är legitimerad lärare i engelska till icke engelsktalande och har undervisat engelska på olika skolor i Karlskrona, även på gymnasienivå.

Jag har tidigare arbetat som engelsklärare på Folkuniversitetet i Karlskrona, från 1996 till 2015. Jag undervisade allt från nybörjare och uppåt, till affärsengelska på en mängd olika företag i Karlskrona och Ronneby.

Språk är livet och engelska är ett väldigt viktigt språk eftersom många människor världen runt använder engelska som ett gemensamt språk. Det finns inte så många människor utanför Sverige som talar svenska. Därför vill jag öppna upp världen för så många som möjligt genom att lära ut det engelska språket. Vi har roligt medan vi lär oss i mina grupper och vi använder engelskan så mycket som möjligt. Alla elever är lika viktiga, från de som lär sig snabbt till dem som behöver lite mer tid.

Jag kommer från England. I Storbritannien var jag skådespelare/sångare/musikalartist framförallt på teatern men också på cabaret, lite på TV och på ett kryssningsfartyg.

Christian Konakci

Har du frågor?

Kontakta Anita Fransson

anita.fransson@folkuniversitetet.se

Tid
11 jul 2022 - 15 jul 2022
Må 09:00 - 10:30
Tillfällen
5
Studietimmar
10
Kurs-ID
1135957
Pris
895 kr