Engelsk grammatik A2/B1 - distans

Plats Distans

Vill du medverka i vår kurs i engelsk grammatik? Gör en intresseanmälan via kontaktformuläret nedan. Vi hör av oss när vi har tillräckligt många deltagare för att starta.

Grammatik är inte lätt, särskilt när man lär sig ett andra språk! Ta chansen att förbättra dina grammatiska kunskaper och träna bort de typiska misstag som görs i engelska.

Mål
Kursen vänder sig till dig som inte har möjlighet att följa en kurs med fysiska träffar men ändå vill kunna hålla igång och förbättra dina språkkunskaper.

Förkunskaper
Denna kurs är på nivå A2/B1. Gör gärna ett språktest innan du anmäler dig så det blir rätt nivå. Lättast gör du det via vår hemsida.

Kursinnehåll
Lektionerna kommer innehålla en eller två grammatikmoment. Varje moment kommer ha förklaringar, exempel och övningar för att göra. Läraren ger feedback på övningarna. Under Skypeträffarna går vi genom övningar, diskuterar förklaringar samt svarar på deltagarnas frågor.
Exempel på grammatikmoment:
• Subject-verb agreement
•Tense
False friends
• Article usage
• Apostrophes
• Pronouns
• Countable and uncountable nouns
•Prepositions

Kursen syftar främst till att utöka din förståelse och träna olika moment genom övningar och veckovis Skypeträffar. Med ett utökat förståelse för grammatik blir du säkrare i ditt användande av språket.

Kursupplägg
Kursen pågår i 6 veckor och varje vecka får deltagaren en uppgift med övningar som ger dig en bättre förståelse för grammatik. Lärare och deltagare kommunicerar via e-post och Skype.
Du behöver en dator med internetuppkoppling och e-postadress. Övningsuppgiften är gjord i Microsoft word-dokument och kommer att skickas som en bifogad fil till din e-post. Du som deltagare gör sedan övningen i det bifogade word-dokument och skickar den sedan åter till läraren. Du kommer behöver ladda ner Skype och skapa ett gratis Skype konto. Tillgång till mikrofon och kamera är också önskvärda för Skypeträffarna.

Kursledare

Nickole Laird Eriksson

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
Meddelas senare
Tillfällen
6
Studietimmar
8
Kurs-ID
1047443
Pris
1395 kr