Franska A1 del 1

Plats Kristianstad

Kurser i engelska för dig som aldrig tidigare studerat engelska eller bara kan lite. Vi utgår från praktiska situationer och tränar språket i meningsfulla sammanhang.

Boka kursen nu

Du lär dig använda enkla meningar på engelska. Du lär dig att presentera dig själv och ställa och besvara enkla frågor inom vanliga ämnesområden.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

Vilken nivå ska jag välja?

Kursledare

Zacharie Tite Mbomba

"Jag ser fram emot att hjälpa mina kursdeltagare att uppnå sina mål genom att använda min kommunikativa förmåga och erfarenhet."

Ursprungligen från Belgien av kamerunska föräldrar, Zacharies uppväxt och hans arbetsliv har berikats av erfarenheter från olika resor i fransktalande länder, samt kulturell samverkan med deras invånare.

Han har arbetat som privatlärare i franska och naturvetenskapliga och tekniska ämnen under flera år i Kamerun och nu i Sverige, både i Kristianstad och Hässleholm.

Han anser att lära sig ett språk betyder inte bara att ta del av eller främja en ny kultur, utan också att kunna utvecklas som människa i samhället, samt behärska de roliga nyanserna som språket erbjuder.

Zacharie Mbomba

Har du frågor?

Kontakta Anita Fransson

anita.fransson@folkuniversitetet.se

Tid
13 okt 2022 - 01 dec 2022
To 17:30 - 19:00
Tillfällen
8
Studietimmar
16
Kurs-ID
1136834
Pris
1395 kr