Engelska stöd 16-19

Plats Trollhättan

Stöd i engelska 17- 20 år är för dig som går på gymnasiet och behöver få extra hjälp i engelska. I 5 veckors tid erbjuder vi dig att få hjälp med engelska. Kursen ges i Trollhättan

Boka kursen nu

Kursen är för dig som tycker att du har svårt att följa med på engelskan på gymnasiet och behöver få möjlighet till extra tid med en engelska lärare. Lärarna är vana vid undervisning och är lyhörda för deltagarnas behov och önskemål.

Mål

Du som deltagarna får möjlighet att förbättra dina språkkunskaper och utöka ditt ordförråd, Kursledaren hjälper dig från ditt utgångsläge.

På kursen får du lära dig:

  • Vi arbetar med alla språkfärdigheter, men fokus ligger på muntlig kommunikation.
  • Undervisningen sker på engelska.
  • Du deltar aktivt på lektionerna och övningar i par och små grupper är en viktig del av undervisningen
. Vi har max 8 deltagare i grupperna.

Tid och plats

Kursen går sammanlagt 5 gånger mellan kl.16:15 och 17:45. Du hittar oss i på mitt i Trollhättan centrum och når oss lätt med tåg och buss. Cyklar du finns det cykelställ utanför våra lokaler där du kan låsa din cykel.

Fortsättningsmöjligheter

Vi erbjuder fortsättningskurser till alla pågående kurser. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare.

Elizabeth Björklund

Jag är född och uppvuxen i England där jag utbildade mig till lärare. Sen jag flyttade till Sverige har jag arbetat som lärare på gymnasiet, både i Trollhättan och Göteborg, hållit i olika företagsutbildningar, undervisat engelska som hemspråk, haft kvällskurser och varit examinator åt Cambridge språkkurser.


Att fortsätta att hålla på med språk och undervisning är ett sätt att förgylla vardagen när man inte behöver förvärvsarbeta längre. Jag har oftast en bok i handen, reser fortfarande till mina hemtrakter regelbundet och tillbringar så mycket tid jag kan med mina barn och barnbarn. Mina två oriental katter är också en viktig del av mitt liv.

Elizabeth Björklund

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Trollhättan. Tel: 0520 - 50 50 75

kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Tid
10 sep 2020 - 08 okt 2020
To 14:30 - 17:00
Tillfällen
5
Plats
Garvaregatan 15, 46130 Trollhättan
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1070632
Pris
1225 kr