Engelska stöd 13-15 år

Plats Trollhättan

Stöd i engelska 13-15 år är för dig som går på högstadiet och behöver få extra hjälp i engelska. Kursen ges i Trollhättan

Boka kursen nu

Kursen är för dig som har svårt att följa med på engelskan i högstadiet och behöver få möjlighet till extra tid med en engelska lärare. Läraren är van vid undervisning och är lyhörd för deltagarnas behov och önskemål.

Mål

Du får möjlighet att förbättra dina språkkunskaper och utöka ditt ordförråd. Kursledaren hjälper dig från ditt utgångsläge.

Innehåll:

• Vi arbetar med alla språkfärdigheter, men fokus ligger på muntlig kommunikation.
  • Undervisningen sker på engelska.
  • Du deltar aktivt på lektionerna och övningar i par och små grupper är en viktig del av undervisningen.

Kursen har max 8 deltagare.

Tid och plats

Kursen är på 5 gånger, en gång i veckan. Tid 16:30 - 18:00. Du hittar oss i Trollhättans centrum och når oss lätt med tåg och buss. För dig som cyklar finns cykelställ utanför våra lokaler.

Fortsättningsmöjligheter

Vi erbjuder fortsättningskurser till alla pågående kurser. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare.

Elizabeth Björklund

Jag är född och uppvuxen i England där jag utbildade mig till lärare. Sen jag flyttade till Sverige har jag arbetat som lärare på gymnasiet, både i Trollhättan och Göteborg, hållit i olika företagsutbildningar, undervisat engelska som hemspråk, haft kvällskurser och varit examinator åt Cambridge språkkurser.

Att fortsätta att hålla på med språk och undervisning är ett sätt att förgylla vardagen när man inte behöver förvärvsarbeta längre. Jag har oftast en bok i handen, reser fortfarande till mina hemtrakter regelbundet och tillbringar så mycket tid jag kan med mina barn och barnbarn. Mina två oriental katter är också en viktig del av mitt liv.

Elizabeth Björklund

Kontakta Folkuniversitetet Trollhättan. Tel: 0520 - 50 50 75