Prova på - English Complete Beginners-Distans Live

Plats Stockholm

Prova-på lektion - kostnadsfritt - 45 minuter- via Zoom! Är du nyfiken på hur det är att studera engelska på Folkuniversitetet? Vår lärare förklarar hur det går till att delta i en Complete Beginners A1 kurs.

Boka kursen nu

PROVA PÅ - gratis- 45 minuter- på distans!

Välkommen på en gratis lektion i English: Complete Beginners online via Zoom.

Kanske du inte vill läsa engelska på distans utan hellre i Folkuniversitetets lokaler? Du kan ändå gå denna provlektion bara för att se hur själva undervisningen går till.

Om våra kurser

På våra kurser i engelska håller vi ett högt tempo med kommunikation i fokus. Du deltar aktivt på lektionerna och får arbeta i par och smågrupper i våra ”breakout rooms” eller i classrummet. Läraren leder lektionerna och har en kursblogg med extramaterial. Vi ses!

Prova på lektionen är kostnadsfri men antalet platser är begränsade. Det är många som vill prova på våra kurser och platserna fylls snabbt. Vi kontaktar alla reserver i turordning, i mån av plats.

Information in English

Are you looking to get a head start in speaking and understanding English? Try our "Absolute Beginner" course!

Our free online 45 minute "prova på" English Complete Beginners lesson gives you an idea of what our English courses at Folkuniversitetet are like and a chance to meet the teacher.

Even if you would prefer to study back in a "real-life" classroom, please join this free trial lesson online to see how we work and meet a teacher.

Who is this course for?

This course is for students who are at English Beginner level and want to start learning English from the beginning.

About our courses:

Students are encouraged to actively participate during lessons and pair work with classmates is carried out in “break out” rooms. Your teacher will lead both your online and classroom lessons and you will have access to their blog and extra material during the course.

Meddelas vid kursstart

Kontakta Kundtjänst i Stockholm