Engelska A1 del 1 nybörjare

Plats Linköping

Engelska är ett av världens mest spridda språk och fungerar i många delar av världen som hjälpspråk mellan människor med olika modersmål.

Boka kursen nu

Målgrupp

En kurs för dig som aldrig tidigare studerat engelska. Du får prata engelska redan från början och du får lära dig grundläggande grammatik och börjar bygga upp ett basordförråd.


Mål

Att du ska lära dig de mest grundläggande delarna inom engelska.Vi jobbar med alla de fyra språkfärdigheterna (läsa, höra, skriva, tala) samt grammatiska kunskaper. Extra fokus ligger på kommunikation och vi arbetar för du ska kunna använda språket praktiskt i meningsfulla sammanhang.


Innehåll

Du får bland annat lära dig:

  • att presentera dig
  • att ställa enkla frågor
  • att kunna säga och skriva enkla ord och fraser


Undervisningsform / kursuppläg

Kursen går en gång i veckan under 10 veckor. Totalt 20 studietimmar. Räkna med några timmars hemarbete. Gruppundervisning, max 7 deltagare.

Kursledare

Daniela Koleska

Daniela Koleska kommer från Nordmakedonien och är utbildad tolk och översättare med femton års erfarenhet. Hon undervisar i sitt modersmål makedonska, samt franska och engelska.

‒ Språk har varit min passion hela livet. Språk är inte bara ord och meningar utan de bär med sig en komplex kultur och en världsbild som är unik vilket berikar oss som människor. Att undervisa ett språk är att delta aktivt i landets kulturella mångfald.

‒ Som lärare anpassar jag kursinnehållet till deltagarnas behov och enligt deras möjligheter. Välkommen på kurs hos mig!

Daniela Koleska, lärare på Folkuniversitetet i Linköping.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
07 feb 2022 - 11 apr 2022
Må 19:00 - 20:30
Tillfällen
10
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223 Linköping
Visa på karta
Studietimmar
20
Kurs-ID
1114937
Pris
1550 kr