Engelska A1 del 2

Plats Kristianstad

Det här är den andra kursen i Engelska på nivå A1. Du lär dig att klara av fler enkla vardagssituationer. Du övar på att tala så att du snabbt blir bättre på att kommunicera på Engelska.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som har läst Engelska A1 del 1 i sin helhet eller på annat sätt fått motsvarande kunskaper.

Mål

Efter kursen har du en del av kunskaperna i Engelska på nivå A1 enligt Europarådets referensram för språk. När du har uppnått nivå A1 kan du presentera dig själv och fråga andra om deras namn och var de bor. Du kan förstå och använda enkla ord och fraser som rör dina behov eller konkreta vardagssituationer. Du kan samtala med någon som talar långsamt och tydligt.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig: • vanliga ord och enkla fraser • berätta om dig själv • ställa enkla frågor och förstå enkla svar • grundläggande grammatik • tala och skriva på Engelska om enkla ämnen • kultur och samhällsliv där språket talas

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på Engelska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Lärare

Din lärare har Engelska som modersmål eller har bott en längre tid i ett engelsktalande land. Pedagogen har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Kurslitteratur

Du använder modern kurslitteratur som innehåller övningar i alla språkfärdigheter: läsa, höra, skriva och tala. Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

Startgaranti

Vi startar redan vid 4 anmälningar! Hos oss kan du känna dig trygg med att nästan alla språkkurser startar. Vi tillämpar en flexibel modell där våra kurser pågår mellan 7-10 träffar beroende på hur många deltagare som är anmälda till kursen. Priset förändras inte. Fullt antal timmar tillämpas från 7 deltagare.

Kursledare

Charles Hubbard Wharton

Har du frågor?

Kontakta Donatella Prete

donatella.prete@folkuniversitetet.se

Tid
03 mar 2020 - 21 apr 2020
Ti 17:30 - 19:00
Tillfällen
7
Plats
Föreningsgatan 1, 29133 Kristianstad
Visa på karta
Studietimmar
14
Kurs-ID
1044934
Pris
1395 kr