Fräscha upp din engelska

Plats Karlskrona

Syftet med denna kurs är att fräscha upp dina grundkunskaper i engelska!

Boka kursen nu

Mål

Målet är att du ska väcka liv i dina gamla engelskkunskaper från skoltiden och jobba vidare med dem. Efter kursen har du en del av kunskaperna i engelska på nivå A1 enligt Europarådets referensram för språk.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som har läst engelska tidigare men som vill repetera grundkunskaperna.

Kursinnehåll

Innehållet anpassas till viss del efter gruppens önskemål, men fokus kommer att ligga på det muntliga. Du kommer att få repetera från grunden med olika läs- och hörförståelseövningar.På kursen får du repetera:
  • Vanliga ord och enkla fraser
  • Hur du berättar om dig själv
  • Hur du ställer enkla frågor och förstår enkla svar
  • Grundläggande grammatik
  • Att tala och skriva på engelska om enkla ämnen

Kursmaterial

Kurslitteraturen ingår inte i kursavgiften. Mer information skickas i samband med kursstart.

Christian Konakci

Jag är legitimerad lärare i engelska till icke engelsktalande och har undervisat engelska på olika skolor i Karlskrona, även på gymnasienivå.

Jag har tidigare arbetat som engelsklärare på Folkuniversitetet i Karlskrona, från 1996 till 2015. Jag undervisade allt från nybörjare och uppåt, till affärsengelska på en mängd olika företag i Karlskrona och Ronneby.

Språk är livet och engelska är ett väldigt viktigt språk eftersom många människor världen runt använder engelska som ett gemensamt språk. Det finns inte så många människor utanför Sverige som talar svenska. Därför vill jag öppna upp världen för så många som möjligt genom att lära ut det engelska språket. Vi har roligt medan vi lär oss i mina grupper och vi använder engelskan så mycket som möjligt. Alla elever är lika viktiga, från de som lär sig snabbt till dem som behöver lite mer tid.

Jag kommer från England. I Storbritannien var jag skådespelare/sångare/musikalartist framförallt på teatern men också på cabaret, lite på TV och på ett kryssningsfartyg.

Christian Konakci

Kontakta Gunilla Olsson