Conversational Business English, Västerås

Plats Västerås

Har du en mångsidig yrkesroll som kräver global kommunikation? På denna kurs fokuserar vi på konversation och professionell engelska för arbetsplats. Kursen genomförs i klassrum vid två tillfällen.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Denna kurs passar dig som befinner dig på B1/B2 nivå enligt Europarådets nivåskala. För att hitta din nivå rekommenderar vi att du gör vårt språktest.

Kursinnehåll

Vi utforskar engelska som arbetsspråk utifrån fokus på ökade kunskaper inom ordförråd och muntlig framställning. Kursen fokuserar främst på konversation och professionell engelska för arbetsplatsen. Du kommer också få ta del av och diskutera arbetsplatskultur i Storbritannien och USA i allmänna termer.

Konversation och professionell engelska för arbetsplatsen
Användbara förkortningar och mötesformler
Arbetsplatskultur i Storbritannien och USA i allmänna termer
Ordförråd, betoning och inferens.

Sammantaget kommer detta vara en möjlighet att öva och öka ditt självförtroende att använda engelska i professinella arbetsmiljöer.

Kursupplägg

Kursen genomförs en gång per vecka och 5 studietimmar per tillfälle mellan kl 09:00-13:45, varav lunch mellan kl 11:15-12:15. Det finns möjlighet att värma sin lunch i elevpentry. Kaffe/te bjuder vi på.

Kursmaterial

Kurslitteratur ingår ej i kursavgiften. Mer information får du av din kursledare vid första lektionstillfälle.

Kursledare

Din kursledare har engelska som modersmål och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Kursledare

Renee Vrtiska

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
16 feb 2022
On 09:00 - 13:45
Tillfällen
2
Plats
Smedjegatan 9-11, 72213 Västerås
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1118293
Pris
1100 kr