Engelska Konversation

Plats Skellefteå

Vill du få möjlighet att öva på att prata engelska och få ett större självförtroende att delta i konversationer på engelska?

Boka kursen nu
Engelska konversation är kursen för dig som vill öva på ditt engelska uttal och våga delta i konversationer. Kursen kommer ge dig kunskaper och färdigheter i att samtala ledigt och avslappnat, samtidigt som du får ett ökat ordförråd. Kursen varvar konversationsövningar med hörförståelse och textläsning. Det kommer även vara en del rollspel för att få möjligheten att träna vardagliga konversationer.

Förkunskaper

Förkunskaper på minst A2-nivå krävs för att delta i kursen. Webbaserat språktest finns på Folkuniversitetets hemsida, om du är osäker på din nivå.

Innehåll

- Konversation på engelska
- Utöka ordförrådet
- Hörförståelse och textläsning
- Träna argumentation och diskussion
- Rollspel

Mål

Målet med kursen är att känna större trygghet i att kommunicera på engelska och även utöka sitt befintliga ordförråd, vara delaktig i diskussioner på engelska och ha ett ledigt/avslappnat sätt att prata. Även lära känna kultur och samhälle i engelsktalande länder.

Sammankomster

Du får välja själv om du vill komma dag- eller kvällstid. Passar inte dessa tider? Hör av dig så anpassar vi schemat efter dina önskemål!

Kursledare

Din lärare har akademisk examen och har goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Kursledare

Karin Eriksson

Har du frågor?

Kontakta Anna Stenberg

anna.stenberg@folkuniversitetet.se

Tid
13 sep 2022 - 11 okt 2022
Ti 18:00 - 19:30
Tillfällen
5
Studietimmar
10
Kurs-ID
1135607
Pris
1260 kr