Konversation och noveller på engelska B2

Plats Örebro

Håll din engelska vid liv! Du får bygga upp ditt ordförråd och samtidigt träna din förmåga att använda din engelska otvunget i olika situationer genom lärarledda samtal om olika teman.

Boka kursen nu
This course is primarily a conversation course, but with a short story component. Each week will include a discussion of a short story that the students will have read at home. (All texts will be supplied by the teacher). We work with contemporary literature.

Authors that we worked with during the Autumn 2019 term include: Toni Morrison, Olga Tokarczuk, Haruki Murakami, Curtis Sittenfeld and Tim O’Brien.

The course is suitable for those who are at least B2 level - although a love of reading is probably a more relevant prerequisite.

Duncan Wood

Kontakta Folkuniversitetet