Dare to speak English A2/B1

Plats Linköping

Våga prata engelska! Steg för steg tränar vi engelsk konversation i en liten grupp. Ordförrådsövningar och viss grammatik ingår.

Boka kursen nu

Förkunskapskrav:

A2/B1 eller motsvarande

Att du ska bli säkrare på att prata engelska och få flyt i konversationer.

• att utveckla ditt ordförråd genom en blandning av teman och ämnen
  • att du får ett uppdaterat och aktuellt ordförråd
  • att lära dig undvika vanliga misstag på din nivå för att få ett mer korrekt språk
  • att öva din förmåga att delta i samtal och diskussioner
  • att arbeta i en trygg och uppmuntrande miljö för att bygga upp ditt självförtroende.

Undervisningsform

Gruppundervisning som sker på engelska och deltagarna är aktiva inom språket på lektionerna. Gruppen har rmax 10 deltagare

Kursmaterial

Läraren använder eget material och egna övningar under kursens gång.

Lärare

Din lärare har engelska som modersmål, läst engelska på universitetet eller motsvarande.

Jessica Brophy

Jessica har en doktorsexamen i kommunikation från University of Maine, USA och arbetade i tio år som tidningsreporter och lärare. Jessica har undervisat kurser i retorik, mediehistoria, journalistik med mera. Att undervisa är mycket viktigt för henne och att hjälpa eleverna att lära sig ger henne glädje.

Jessica Brophy

Kontakta Kundtjänst i Linköping