Engelska på lunchen - B1 konversation

Plats Kristianstad

Det finns bara ett sätt att bli bättre på att prata engelska – att göra det! Här får du prata engelska på lunchen en dag i veckan under sex veckors tid.

Boka kursen nu

Mål

Målet med kursen är att du ska få lära dig att tydligare uttrycka idéer och åsikter inom flera ämnesområden på ett mer spontat sätt. Samt lära dig att kommunicera med färre missförstånd.

Förkunskaper

Detta är en kurs i konversation för dig som har kunskaper motsvarade minst nivå B1 enligt Europarådets nivåskala.

Kursinnehåll

Kursen är för dig som vill utvidga dina kunskaper i engelska. Kursen fokuserar inte på grammatik, utan på att få dig att prata och förstå engelska. Redan uppnådda kunskaper repeteras och förstärks. Deltagarna skall vara aktiva i språket under lektionerna.

Kursupplägg

Undervisningen pågår på kvällstid en gång i vecka i sex veckor. Totalt 12 studietimmar. Läraren kommer att prata på engelska med dig från första stunden. För att kunna tillgodogöra dig kursen bör du också avsätta tid för hemuppgifter.

Kurslitteratur

På våra konversationskurser behöver du inte köpa någon bok. Läraren arbetar med t ex artiklar från dagsaktuella tidningar, texter från skönlitteratur, filmer samt eget material.

Kursledare

Charles Hubbard Wharton

Har du frågor?

Kontakta Donatella Prete

donatella.prete@folkuniversitetet.se

Tid
17 apr 2020
Fr 11:30 - 13:00
Tillfällen
6
Plats
Föreningsgatan 1, 29133 Kristianstad
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1045784
Pris
1045 kr