Engelska A2/B1 konversation

Plats Karlskrona

Våga prata Engelska! För dig som främst vill satsa på att förbättra det muntliga språket. En konversationskurs för dig som vill lära dig uttrycka idéer och åsikter inom olika ämnesområden på ett mer spontat sätt.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som är på nivå A2-B1 i engelska. Du kan redan känna igen enklare fraser, berätta kortfattat om dig själv och kommunicera med någon som talar långsamt och tydligt. Osäker på din nivå? Gör vårt webbaserade språktest.

Innehåll

På kursen kommer du:
  • att utveckla ditt ordförråd genom en blandning av teman och ämnen
  • att du får ett uppdaterat och aktuellt ordförråd
  • att lära dig undvika vanliga misstag på din nivå för att få ett mer korrekt språk
  • att öva din förmåga att delta i samtal och diskussioner
  • att utveckla de fyra språkfärdigheterna läsa, höra, skriva, tala

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på engelska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi kommer att läsa lättlästa texter för att kunna konversera om dem under kursen. Extra material tillkommer som läraren delar ut.

Kursledare

Christian Konakci

Jag är legitimerad lärare i engelska till icke engelsktalande och har undervisat engelska på olika skolor i Karlskrona, även på gymnasienivå.

Jag har tidigare arbetat som engelsklärare på Folkuniversitetet i Karlskrona, från 1996 till 2015. Jag undervisade allt från nybörjare och uppåt, till affärsengelska på en mängd olika företag i Karlskrona och Ronneby.

Språk är livet och engelska är ett väldigt viktigt språk eftersom många människor världen runt använder engelska som ett gemensamt språk. Det finns inte så många människor utanför Sverige som talar svenska. Därför vill jag öppna upp världen för så många som möjligt genom att lära ut det engelska språket. Vi har roligt medan vi lär oss i mina grupper och vi använder engelskan så mycket som möjligt. Alla elever är lika viktiga, från de som lär sig snabbt till dem som behöver lite mer tid.

Jag kommer från England. I Storbritannien var jag skådespelare/sångare/musikalartist framförallt på teatern men också på cabaret, lite på TV och på ett kryssningsfartyg.

Christian Konakci

Har du frågor?

Kontakta Anita Fransson

anita.fransson@folkuniversitetet.se

Tid
04 okt 2021
Må 19:15 - 20:45
Tillfällen
10
Studietimmar
20
Kurs-ID
1074409
Pris
1395 kr