Dare to speak more English, small group, B1

Plats Göteborg

För dig som främst vill satsa på att förbättra det muntliga språket.

Boka kursen nu

Målgrupp

Du som siktar på att nå B1. För att hitta din nivå rekommenderar vi att du gör vårt språktest. Att välja en passande nivå är viktigt för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen.

Kursen kommer att fokusera på:

• att utveckla ditt ordförråd genom en blandning av teman och ämnen
  • att du får ett uppdaterat och aktuellt ordförråd
  • att lära dig undvika vanliga misstag på din nivå för att få ett mer korrekt språk
  • att öva din förmåga att deltaga i samtal och diskussioner
  • att arbeta i en skyddad och uppmuntrande miljö för att bygga upp din självförtroende på engelska
.

Undervisningsform / kursupplägg

Gruppundervisning, max 6 deltagare. Undervisningen sker på engelska och deltagarna är aktiva inom språket på lektionerna.

Litteratur & material

Vi använder en kursbok (ingår ej i kursavgiften). Läraren kan komplettera med ytterligare övningar och artiklar från tidningar eller internet.

Do you find it difficult to speak English even though you have a good understanding of the language? Study English in a comfortable and friendly environment with a small group and improve your skills quickly.

Who is this course for? This course is for students who are aiming to reach B1 in their spoken English.

Aims and content of the course:

In this course we will:

• develop your range of vocabulary through a variety of themes and topics.
  • teach you how to avoid common mistakes at your level so that you speak more accurately and correctly.
  • improve your ability to participate more naturally and fluently in conversation and discussions
  • work in a safe and encouraging environment to build up your self-confidence when speaking English
.

Teaching style

This is a small group with no more than 6-8 participants. All teaching and discussions will be held in English. Students are encouraged to participate as much as possible and discussions will take place both in small groups and together as one group.

Lisa Nyström

Hej! Jag heter Lisa Nyström och är lärare i engelska och svenska som andra språk.

Folkuniversitetet är en glad arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Arbetet är varierande, självutvecklande och utmanande och deltagarna är alltid studiemotiverade och nyfikna. Jag känner mig lyckligt lottad!

Lisa Nyström

Kontakta Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10