Våga prata mer engelska B1, liten grupp

Plats Nyköping

Våga prata mer engelska! Känns det obehagligt och ovant att prata engelska trots att du har en del kunskaper? Steg för steg tränar vi engelsk konversation i liten grupp i Nyköping. Ordförrådsövningar och viss grammatik ingår.

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen?

Du som har nivå A2+/B1 på Europarådets nivåskala och siktar på att i förlängningen nå B2 del 1. För att hitta din nivå rekommenderar vi att du gör vårt språktest. Att välja en passande nivå är viktigt för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen.

Kursinnehåll

Utveckla ditt ordförråd genom olika samtalsteman i en trygg och uppmuntrande miljö för att bygga upp ditt självförtroende.
 • Du får ett uppdaterat och aktuellt ordförråd
 • Lär dig undvika vanliga misstag och få ett mer korrekt språk
 • Övar din förmåga att delta i samtal och diskussioner

 • Gruppundervisning, max 8 deltagare. Undervisningen sker på engelska och deltagarna är aktiva inom språket på lektionerna.

  Kursupplägg

  Kursen går en gång i veckan under 6 veckor. Totalt 12 studietimmar. Räkna med några timmars hemarbete.

  Litteratur/material

  Kurslitteratur ingår i kursavgiften. Läraren använder sig även av extramaterial för att göra undervisningen omväxlande och stimulerande.

  Fortsättningsmöjligheter

  Vi erbjuder fortsättningskurser till alla pågående kurser förutsatt att tillräckligt många deltagare anmäler sig. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare. I enstaka fall kan vi bli tvungna att göra ändringar.

  Kursintyg

  Vid begäran utfärdar vi kursintyg för aktuell kurs vid 75 procents närvaro.

  Kursledare

  Anna är utbildad grundskollärare i svenska och samhällsvetenskapliga ämnen. Under senare år har hon även studerat till engelskalärare på gymnasienivå. Hon är utbildad vid Dalarnas högskola och har studerat engelska under en termin i Oxford. Anna arbetar som lärarvikarie i Stockholm. Hon har varit lärare med barn, ungdomar och vuxna sedan1998.

  Kursledare

  Anna Forsgren

  Har du frågor?

  Kontakta Kundtjänst i Södertälje

  info.sodertalje@folkuniversitetet.se

  Tid
  19 sep 2022 - 24 okt 2022
  Må 18:30 - 20:00
  Tillfällen
  6
  Plats
  Fruängsgatan 22, 61131 Nyköping
  Visa på karta
  Studietimmar
  12
  Kurs-ID
  1137922
  Pris
  1475 kr