Engelska C1

Plats Helsingborg

Du tränar på att tala obehindrat och att tolka underförstått innehåll i långa texter. Efter kursen kan du använda språket flexibelt och effektivt i både sociala och yrkesmässiga sammanhang.

Boka kursen nu
Förkunskaper
Det här är en kurs för dig som har läst engelska B2 i sin helhet eller på annat sätt fått motsvarande engelskkunskaper. Du kan redan förstå huvuddragen i komplexa texter på engelska och samtala nästan obehindrat om olika ämnen.

Mål Efter kursen har du kunskaper i engelska på nivå C1 enligt Europarådets referensram för språk. När du har uppnått nivå C1 kan du läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda engelska effektivt för olika ändamål. Kursinnehåll På kursen får du lära dig: förstå långa och komplicerade texter uttrycka dig flytande och spontant ge tydliga beskrivningar av komplicerade ämnesområden anpassa tal och text efter mottagare att med rätt stilnivå skriva klart och välstrukturerat om komplexa ämnen Kursupplägg Undervisningen sker på engelska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena. Kursledare Folkuniversitetets kursledare undervisar i sitt modersmål. Kurslitteratur Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen eller ges vid första kurstillfället. Noveller, romaner och tidningsartiklar används som kurslitteratur. Övrigt Kursen är planerad att äga rum i Folkuniversitetets lokaler. Har du inte möjlighet att närvara på plats är du välkommen att följa den online.

Har du frågor?

Kontakta Susanne Svensson

susanne.svensson@folkuniversitetet.se

Tid
16 sep 2020
Ti 18:30 - 20:00
Tillfällen
12
Plats
Gasverksgatan 17, 25225 Helsingborg
Visa på karta
Studietimmar
24
Kurs-ID
1075732
Pris
1710 kr