Cambridge C1 Advanced Växjö

Plats Växjö

Bevisa dina kunskaper i engelska! Cambridge English-examina godtas av 20 000 institutioner runt om i världen.

Boka kursen nu

Huvudtestdagen för Cambridge English: Advanced (CAE) är den 23 april 2022. Det muntliga delprovet hålls veckan före. Sista anmälningsdatum är 22 mars.

Anmälan är bindande. Du får dock återta anmälan senast 7 dagar efter sista anmälningsdatum. Detta gör du endast genom att maila (se uppgifter längst ner). Så snart anmälan har skickats till England kan den inte återkallas och du blir då skyldig hela beloppet. Din anmälan går inte heller att flytta till annan examen eller annat skrivtillfälle.

Skulle du bli sjuk på provdagen krävs ett läkarintyg för att du ska kunna få avgiften återbetald eller tillgodo. En avgift på 350:- dras av vid återbetalning.

Obs betalningsvillkoren på fakturan du eventuellt får, syftar till kurser/cirklar på Folkuniversitetet, och gäller alltså inte Cambridge eller andra externa examina. När du ansöker till en Cambridge examina intygar du samtidigt att du läst och accepterat Cambridge Conditions of entry.

Anmälan:
Du anmäler dig genom att klicka på knappen "Boka kursen nu". Texten som följer hänvisar ibland till "kurs", detta innebär inget för dig - du anmäler dig till en examina.

Anmäler du dig till en Cambridge Examina har du automatiskt en plats. Vidare upplysning om tid och plats för de olika delproven skickas ca två veckor före provet via e-mail till den e-mail adress du fyllt i vid anmälan. Det är därför väldigt viktigt att du kollar dina e-mail regelbundet.

Foto:
Det är numera krav att ditt foto tas en av testdagarna. Detta är dels för att förhindra bedrägerier, dels kan fotot användas av universitet som du eventuellt söker till längre fram, för att verifiera ditt resultat. Det är dock du som bestämmer vilken organisation som ska få tillgång. Genom anmälan till en Cambridge Examen ger du ditt tillstånd att bli fotograferad vid provtillfället, och för fotot att lagras endast på Cambridge English säkra Results Verification sida.

Om du är under arton år måste dina föräldrar ge sitt samtycke. När du anmält dig kommer du att få en blankett hemskickad som ska skrivas under och skickas tillbaka.

Vill du veta mer om provet kan du besöka www.cambridgeenglish.org eller Cambridge på Facebook.

Har du frågor?

Kontakta Jane Davies

jane.davies@folkuniversitetet.se

Tid
23 apr 2022
Studietimmar
8
Kurs-ID
1120953
Pris
3125 kr