Writing English - Business - 6v, Distans

Plats Distans

En skrivkurs på distans för dig som vill ha individuell handledning för att förbättra din skriftliga kompetens i engelska.

Boka kursen nu

OBS! Sista anmälningsdatum för start före sommaren är 16/6-2020.

Please note: the last booking date for course start before summer is 16/6 2020.

Du kan anmäla dig igen för start från vecka 32

Skrivkurs på distans

Distanskursen finns att få med olika inriktningar (se nedan) och är för dig som vill få individuell handledning för att förbättra din skriftliga kompetens i engelska.

Du arbetar i Folkuniversitetets virtuella klassrum som heter Moodle.

Kursen består av 5 skrivuppgifter som du arbetar med under 6 veckor från kursstart. Dessa uppgifter rättas och kommenteras av din lärare.

Dessutom får du övningar för att förbättra din grammatik, utöka ditt ordförråd och träna läsförståelsen.

Välj mellan följande inriktningar:

• General Writing
  • Business Writing
  • Academic Writing
  • Writing for IELTS
  • Writing for FCE, CAE, CPE, BEC
  • Writing for Physicians

A2-C1 på Europarådets nivåskala

Kompletterande prisinfo

Kurslitteratur ingår inte i priset.

IN ENGLISH:

An online writing course

This writing course is designed for students who want to develop their writing skills in English.

The entire course will take place on Moodle, Folkuniversitetet’s virtual classroom on Internet. The course consists of 5 writing tasks for you to work with during 6 weeks from the start of the course. You will be given a range of tasks to choose from so that you can tailor-make your own course to suit your level and individual needs. You will send your completed tasks to your teacher who will give you detailed feedback and refer you to exercises for further practice where needed.

You should do the course at your own pace but it should be completed within 6 weeks of course start.

Further information

You need a computer and an Internet connection, preferably broadband, as all the course material is on Internet and the supplementary exercises are done online.

You can start your course any time during the year!

Arthur Greenberg

– I like to bring my many years of business experience to my courses, and so we focus on practical communication skills that students can use right away to help them advance their business careers. When I'm not teaching at Folkuniversitetet, I like to travel and explore Europe.

Arthur is a retired business executive and management consultant originally from the US, now living in Gothenburg. My business experience includes marketing, finance and leadership, both in the US, here in Sweden, and internationally.

- I have an undergraduate degree in Philosophy from the University of Michigan, and a Master's degree in Communication from the Annenberg School for Communication, University of Pennsylvania.

Arthur Greenberg

Kontakta Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10