Affärsengelska med enskild coachning

Plats Distans

Lär dig Affärsengelska och bli trygg i din arbetsroll.

Boka nu

Förkunskaper

Osäker på din nivå? Gör vårt webbaserade språktest.

Mål

Målet med kursen är att förbättra dina skriftliga och muntliga förmågor i det engelska språket. Du kommer att bygga upp ditt ordförråd för olika situationer på arbetet som passar när du skriver e-post/brev/på sociala medier och deltar i möten samt hur du presenterar en idé eller en produkt.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:

  • att förbättra självförtroende och flyt i språket.
  • att bygga upp ditt ordförråd, särskilt i områden som rör förhandling, handel och produktion (eller inom andra områden i enlighet med deltagarnas önskemål).
  • att utveckla din förmåga att kommunicera i nyckelsituationer inom arbetslivet, som möten och diskussioner och att skriva mejl och kortare rapporter. Du får också öva på ”small talk” på engelska för sociala situationer relaterade till arbetet.

Kursupplägg

Undervisningen sker på engelska och fokus ligger på muntlig och skriftlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg.  

Varje deltagare får 3*45 min enskild coachning. 

Kursledare

Kursledaren har engelska som modersmål.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte kursavgiften. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen eller ges vid första kurstillfället.

Företagsutbildningar

Om du är intresserad av branschanpassad utbildning i affärsengelska, kontakta kurser.syd@folkuniversitetet.se för att få en offert skickad till ert företag.

 

Kursledare

Brian Kottonya

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Kalmar

info.kalmar@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
1
Första tillfället
kl 17:30-20:00
Studietimmar
1
Kurs-ID
405889
Pris
875 kr