Bulgariska nybörjare - A1 del 1 Distans Live

Plats Distans

Kursen går på distans med livesända online-lektioner där du kommunicerar direkt med din lärare och dina kurskamrater precis som i klassrummet.

Boka kursen nu

Kursen hålls helt på distans. Du deltar i kursen på angiven dag och tid. I god tid innan kursstarten kommer du få instruktioner om hur du går tillväga för att koppla upp dig och ansluta till din lektion. Kursen kräver tillgång till dator med kamera, hörlurar med mikrofon samt internetuppkoppling.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som inte har läst bulgariska tidigare

Mål

Efter kursen har du en del av kunskaper på nivå A1 enligt Europarådets referensram för språk. Du har lärt dig vissa vardagsuttryck.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:
  • vardagsfraser
  • presentera dig själv och andra
  • ställa väldigt enkla frågor och förstå väldigt enkla svar
  • introduktion till målspråkets kultur och samhällsliv

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på bulgariska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer, hörförståelse och konversation.

Kurslitteratur

Meddelas senare

Övrig information

Inför första lektionen kommer du som deltagare att få ett mejl från din kursledare med länk till Zoom för att kunna ansluta till kursen.

Kursledare

Galina Veshova-Ruscheva

– Redan som barn visste jag att jag ville bli lärare och tränade med mina dockor. Senare behöll jag denna passion för undervisning och språkinlärning. Tidigt i livet började jag att lära mig främmande språk och fortsätter att leta efter nya språkliga utmaningar. Min vision är att språkinlärning ska vara roligt och skräddarsydd för att bli mest effektivt.

Mitt namn är Galina Veshova-Ruscheva och jag blev inbjuden att undervisa i bulgariska, ryska och i engelska på Folkuniversitetet. 

Jag är utbildad språklärare och har undervisat i engelska i många år. Jag tror att en av språkets viktigaste funktioner är att främja kommunikation. Av den anledningen använder jag en kombination av metoder vars fokus är att göra det möjligt för eleverna att lära sig att kommunicera effektivt och på lämpligt sätt i olika situationer.

Jag tycker om processen att lära mig ett nytt språk och njuter av varje liten resultat när de främmande orden börjar avslöja en hel ny värld för mig. Därför är jag entusiastisk och hängiven i undervisningen för det ger mig en chans att hjälpa andra uppleva en spännande språkupplevelse.

År 2018, i augusti, flyttade min familj till Göteborg. Sedan 25:e februari 2019 jobbar jag på att lära mig svenska och jag är kär i språket och kulturen. Varje dag ger mig oväntade möjligheter att utvecklas som person. Jag är så tacksam att jag är angelägen att inspirera mina elever och att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter.

Jag ser fram emot att träffa er i klassrummet så att vi kan börja vår trevliga resa genom språkinlärning.

Galina Veshova-Ruscheva

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10

kurs.goteborg@folkuniversitetet.se

Tid
19 sep 2022 - 26 okt 2022
Må 17:30 - 19:00
On 17:30 - 19:00
Tillfällen
6
Studietimmar
24
Kurs-ID
1139505
Pris
2350 kr