Bulgariska- prova- på- lektion!

Plats Göteborg

Kom på gratis after work där du testar att gå en kurs på Folkuniversitetet. Vi avslutar med mingel, bubbel och tilltugg!

Boka kursen nu

På tisdag 21 januari får du möjlighet att prova på en lektion i bulgariska mellan kl 17.00- 18.30.

Nivå: A1 nybörjare

Prova-på-lektionen är gratis men vi behöver en föranmälan då det är begränsat med antal platser, max 18 deltagare per prova-på-lektion.

Vi erbjuder prova-på-lektioner i flera olika språk och några andra ämnen, se hemsidan.

Efter lektionen är slut bjuds det på mingel med andra kursdeltagare och våra kursledare och där får du möjlighet att boka dig på vårens kurs som du under kvällen provat med 25% rabatt på kursavgiften. För att få din rabatt behöver du boka dig under just den här kvällen.

Välkommen till Folkuniversitetet!

Galina Veshova-Ruscheva

– Redan som barn visste jag att jag ville bli lärare och tränade med mina dockor. Senare behöll jag denna passion för undervisning och språkinlärning. Tidigt i livet började jag att lära mig främmande språk och fortsätter att leta efter nya språkliga utmaningar. Min vision är att språkinlärning ska vara roligt och skräddarsydd för att bli mest effektivt.

Mitt namn är Galina Veshova-Ruscheva och jag blev inbjuden att undervisa i bulgariska, mitt modersmål, och i engelska på Folkuniversitetet. 

Jag är utbildad språklärare och har undervisat i engelska i många år. Jag tror att en av språkets viktigaste funktioner är att främja kommunikation. Av den anledningen använder jag en kombination av metoder vars fokus är att göra det möjligt för eleverna att lära sig att kommunicera effektivt och på lämpligt sätt i olika situationer.

Jag själv tycker om processen att lära mig ett nytt språk och njuter av varje liten resultat när de främmande orden börjar avslöja en hel ny värld för mig. Därför är jag entusiastisk och hängiven i undervisningen för det ger mig en chans att hjälpa andra uppleva en spännande språkupplevelse.

År 2018, i augusti, flyttade min familj till Göteborg. Sedan 25:e februari 2019 jobbar jag på att lära mig svenska och jag är kär i språket och kulturen. Varje dag ger mig oväntade möjligheter att utvecklas som person. Jag är så tacksam att jag är angelägen att inspirera mina elever och att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter.

Jag ser fram emot att träffa er i klassrummet så att vi kan börja vår trevliga resa genom språkinlärning.

Galina Veshova-Ruscheva

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10

kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Tid
21 jan 2020 - 21 jan 2020
Ti 17:00 - 18:30
Tillfällen
1
Plats
Första Långgatan 16 B, 41328 Göteborg
Visa på karta
Studietimmar
2
Kurs-ID
1053175
Pris
0 kr