Intensivkurs i BKS Konversation

Plats Växjö

Intensivkurs i Bosniska, Kroatiska samt Serbiska.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som inte har läst bosniska/kroatiska/serbiska tidigare.

Mål

Målet är att du ska kunna förstå och använda enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:

vanliga ord och enkla fraser berätta om dig själv ställa enkla frågor och förstå enkla svar grundläggande grammatik kultur och samhällsliv

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på bosniska/kroatiska/serbiska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Kursledare

Dimitrios Kotremagias

Att lära sig ett nytt språk är som magi. Ett enda ord kan i ett svep ta dig till Italiens apelsinodlingar, hamntavernan på just din grekiska favorit-ö, eller till ett sagoslott i Rhendalen.

Oavsett vad språk betyder för dig, så har du valt att påbörja en magisk resa, som kommer att ge dig inte bara en värdefull kunskap, utan även en värdefull egenskap. Dörrar kommer att öppnas, och därigenom ett helt nytt förhållande till språket, landet, människorna och kulturen.

Med min egen multikulturella bakgrund arbetar jag idag som språklärare, ett beslut som jag aldrig ångrat. Som trespråkig redan vid födseln vet jag värdet och rikedomen i att kunna språk, och med ett brinnande engagemang, följer du med mig och Folkuniversitetet på en ny resa, som bara du själv väljer när den tar slut. Välkommen att söka din språkkurs.

Dimitrios Kotremagias

Har du frågor?

Kontakta Anita Fransson

anita.fransson@folkuniversitetet.se

Tid
11 jul 2022 - 15 jul 2022
Må 13:00 - 14:30
Studietimmar
10
Kurs-ID
1135884
Pris
895 kr