Kom igång med Bos/Kro/Ser Distans Live

Plats Distans

Lär dig lite bosniska/kroatiska/serbiska på kort tid! Kursen går på distans med livesända online lektioner där du kommunicerar direkt med din lärare och dina kurskamrater precis som i klassrummet.

Boka kursen nu

Kursdatum: måndag 30/5, torsdag 2/6 samt tisdag 7/6, kl. 17.45-20.00

Kursen ges på distans i det digitala verkyget Teams. Du använder dator eller mobil med headset men du behöver inget speciellt program, utan ansluter till lektionen på webben eller i appen via en länk som din kursledare Denis Bajramovic kommer mejla till dig.

Målgrupp

Detta är kurs för dig som på kort tid vill lära dig prata lite bosniska/kroatiska/serbiska!

Inga förkunskaper krävs.

Om kursen

Din kursledare kommer att prata bosniska/kroatiska/serbiska med dig från första stunden. Ni kommer att få möjlighet att höra samma meningar upprepade gånger och öva på ord och fraser genom olika tematiska övningar. Kursens fokus ligger på att få dig att komma igång och prata och förstå enkelt språk. Det är bra om du förbereder dig lite mellan kurstillfällena.

Ingen kurslitteratur behövs för denna kurs.

Observera att kursen inte motsvarar en vanlig kurs i bosniska, kroatiska, serbiska för nybörjare (en så kallad ”A1 del 1”) enligt Europarådets skala. Denna kurs kan ses som en introduktion till språket. Vill du sedan fortsätta, bokar du en ”vanlig” kurs som har kursbok och mer teori/grammatik.

Kursledare

Denis Bajramovic

– Mitt modersmål är inte världens största språk, men ändå det finns så många som vill lära sig det. Det gör mig alltid lika glad!

Jag heter Denis Bajramovic och är kursledare i Bosniska/Kroatiska/Serbiska på Folkuniversitetet. Född i staden Mostar i södra Bosnien/Hercegovina. Jag har undervisat på Folkuniversitetet sedan 2010.

Muntlig kommunikation, uttalträning och grundläggande grammatik, är några ingredienser som alltid är med på mina lektioner. Dessutom försöker jag alltid "toppa" lektionerna med mer roliga inslag som till exempel kultursnack, traditioner och ordspråk.

Vi ses på kursen!

Denis Bajramovic

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10

kurs.goteborg@folkuniversitetet.se

Tid
30 maj 2022 - 07 jun 2022
Må 17:45 - 20:00
Ti 17:45 - 20:00
To 17:45 - 20:00
Tillfällen
3
Studietimmar
9
Kurs-ID
1115993
Pris
975 kr