Bosniska, kroatiska, serbiska A2 del 2

Plats Göteborg

Speciella kurser inom bosniska, kroatiska och serbiska.

Boka kursen nu

Bosniska, kroatiska och serbiska är ett nära besläktade sydslaviska språk.

Bosniska talas av bosnier i huvudsakligen Bosnien-Hercegovina.

Kroatiska är officiellt språk i Kroatien, Bosnien, Hercegovina och den autonoma provinsen Vojvodina i Serbien.

Serbiska är officiellt språk i Serbien och Montenegro samt i Bosnien, Hercegovina och Kosovo.

Denis Bajramovic

– Mitt modersmål är inte världens största språk, men ändå det finns så många som vill lära sig det. Det gör mig alltid lika glad!

Jag heter Denis Bajramovic och är kursledare i Bosniska/Kroatiska/Serbiska på Folkuniversitetet. Född i staden Mostar i södra Bosnien/Hercegovina. Jag har undervisat på Folkuniversitetet sedan 2010.

Muntlig kommunikation, uttalträning och grundläggande grammatik, är några ingredienser som alltid är med på mina lektioner. Dessutom försöker jag alltid "toppa" lektionerna med mer roliga inslag som till exempel kultursnack, traditioner och ordspråk.

Vi ses på kursen!

Denis Bajramovic