Fågelskådning fortsättning exkursion Visingsö

Plats Jönköping

Fågelskådning är hobbyn du tar med dig vart du än reser. Upptäck en ny värld som gör det roligare att vistas och röra sig i naturen. Att fågelskåda är socialt; du möter nya människor med gemensamt intresse i Jönköping och omnejd.

Boka kursen nu

Målgrupp

Kursen är för både nybörjare och kunskapstörstande fågelintresserade. Du bör känna till de vanligaste fåglarna för att ha största möjliga utbyte av denna exkursion.

Upplägg

Kursen består av en exkursion/utflykt till Visingsö. Vi kommer samåka i en minibuss för att minska utsläppen och påverkan på miljön. Avresa sker runt 05:30.

OBS! I priset ingår minibusshyra men bränsle tillkommer och delas lika mellan alla deltagare. Personbiljett till Visingsöfärjan ingår ej i kurspriset.

Kursmaterial

Boken Fågelguiden är vår grundbok, (vilken är en mycket uppskattad fågelbok med bra fakta). Du får även ta med en annan bok. Har du ingen idag, kommer du säkert vilja ha en i framtiden.

Kikare krävs för utflykten. Den behöver inte vara avancerad; det går bra att starta med en begagnad.

Ledare

Peter Berglin har skådat fåglar i 40 år och har det och fotografering som sitt största intresse. Peter har sett runt 2 607 fågelarter (ca 25% av alla världens fåglar) bl.a under utlandsresor. Han har även haft flera förtroendeuppdrag i föreningar, bland andra Bird Life Sverige.

Gå in på www.flickr.com/photos/peterberglin för att se en del fågel och naturbilder av Peter.

Välkommen till fåglarnas underbara värld!

Kursledare

Peter Berglin

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst I Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Tid
20 aug 2022 - 20 aug 2022
Lö 05:30 - 11:00
Tillfällen
1
Plats
Skolgatan 25 B, 55316 Jönköping
Visa på karta
Studietimmar
7
Kurs-ID
1140461
Pris
1050 kr