Planera din odling – gör en såplan för hela året

Plats Stockholm

När man har tid att skörda är det inte alltid tomaterna är röda och zucchinin färdigvuxen. Med en såplan blir din odling enklare och roligare. På kursen får du göra din egen årsplan.

Boka kursen nu

Innehåll

På kursen kommer du att få göra en egen plan för din odling under året med tid för sådd, omskolning och skörd. Du kan ta med dig dator om du vill göra din plan digitalt. Annars delas papper ut.

Med en såplan blir din odling enklare och roligare, du slipper rangliga plantor – på grund av att du sått för tidigt – och slipper risken att så för sent med följden att grönsakerna inte blir färdiga i tid.

Det går också att planera så att grönsakerna är färdiga för skörd när du inte är bortrest på semester.

Vi går bland annat igenom hur man kan tänka när man väljer grödor, vad som påverkar när det går att starta förodling och direktsådd, vad som är bra att tänka på i planeringen och var du hittar input och inspiration!

Plats

Kursen ges i sal på Kungstensgatan 45.

Kursledaren

Annika Runnerstam är trädgårdsmästare och trädgårdsdesigner, läs mer i presentationen nedan.

Kursledare

Annika Runnerstam

Annika Runnerstam är trädgårdsmästare med inriktning på ekologisk odling och entreprenörskap, utbildad på Skillebyholm. Hon brinner för att inspirera fler till att börja odla och har lång erfarenhet såväl från hemmaodling som professionell.

Hennes stora intresse för odling, miljö och hållbarhet fick henne att ta steget att byta karriär från civilingenjör till trädgårdsmästare. Hon driver två företag, Odla grönt Stockholm inriktat på trädgårdsdesign och skötsel med särskilt fokus på ätbar odling, och Odla Ätbart (www.odlaatbart.se) – en digital odlingshandbok med fokus på grönsaker och andra ätbara växter som hon utvecklat tillsammans med en kollega.

 Annika Runnerstam

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
22 feb 2022 - 22 feb 2022
Ti 17:00 - 20:00
Tillfällen
1
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
4
Kurs-ID
1111103
Pris
650 kr