Perenner i trädgården - ger skönhet hela säsongen

Plats Södertälje

Lär dig trädgårdsmästarens knep för vackra lättskötta perennplanteringar i din trädgård.

Boka kursen nu

Kursinnehåll

Perenner ger fägring i trädgården under hela säsongen. Vi går igenom ett bassortiment med trädgårdens bästa perenner, hur ser skötselåret ut, gödsling och tips för vackrare växter.

Kursupplägg

Kursen hålls under ett tillfälle á fem timmar.

Kursintyg

Vid begäran skriver vi gärna ett kursintyg.

Om kursledaren

Paula har arbetat som trädgårdsmästare med fokus på parkmiljöer i många år, bland annat i Ytterjärna Trädgårdspark. Numera arbetar hon med trädgårdsutbildning på Skillebyholm.

Om Covid-19


Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger för att minska smittspridningen. Det innebär att vi använder oss av myndighetens riskbedömningsverktyg för evenemang och sammankomster, för att utvärdera eventuella risker och för att kunna vidta åtgärder.

Generellt innebär detta att vi är noga med hygienen och uppmanar deltagare att tvätta händerna noggrant och regelbundet. Vi säkerställer hög nivå på städning av toaletter. Vi anpassar även gruppstorlekarna så att deltagarna inte är för nära varandra.

Utöver detta gäller att om du uppvisar symptom på Corona (feber, hosta – se Vårdguiden för mer information), även milda symptom, ska du avstå från att komma till din kurs.

Vi uppmanar även deltagare i riskgrupper att avstå ifrån deltagande i våra kurser.

För att löpande förhålla oss till eventuella nya rekommendationer ifrån Folkhälsomyndigheten kommer vi att fatta beslut om kursens genomförande först 1-2 veckor innan kursstart.

Kursledare

Paula Pihlgren

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
12 jun 2021 - 12 jun 2021
Lö 10:00 - 15:00
Tillfällen
1
Studietimmar
6
Kurs-ID
1090717
Pris
950 kr