Trädgårdsdesign

Plats Nyköping

Trädgårdskurs-design "En trädgård att njuta av" Vintern är den bästa tiden för att planera sin trädgård. När sen våren kommer kan du sätta dina planer i verket!

Boka kursen nu

Kursinnehåll

Kursen riktar sig till dig som vill ha en övergripande plan för din trädgård, som längtar efter en ny funktion i trädgården, eller kanske vill du fokusera på en del av trädgården, som behöver ändras för att bli en njutbar plats. Vi pratar om hur viktigt det är med hållbarhet. .

Kursupplägg

I kursen arbetar vi tillsammans i en process som ger dig nya ideer om hur din trädgård blir mer njutbar. Vi besöker varandras trädgårdar för att tillsammans se dem ur flera perspektiv. Vi går igenom trädgårdens rum (väggar golv och tak), skötselnivåer, materialval, växtval samt praktiska ritövningar. Kursen ges under fyra tillfällen på Hälsoträdgården Lunden i Oxelösund. Vi träffas vid fyra tillfällen varannan vecka på söndag den 11 okt, 25 okt, 8 nov, 22 nov. Begränsat antal platser, max 8 deltagare.

Mål

Målet med kursen är att du har fått en grundskiss över din trädgård med nya ideer och lösningar.

Om kursledarna

Kursledarna är Benita Hedman Runesson & Tony Edberg båda ledarna har trädgårdsmästarutbildning samt högskolepoäng i trädgårdsterapi. Benita har arbetat med jord och människor inom olika verksamheter, jordbruks- och lärarutbildning sen tidigare. Som vana pedagoger delar dem gärna med sig av sin kunskap.

Kursledare

Benita Runesson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
11 okt 2020 - 22 nov 2020
Sö 10:00 - 13:00
Tillfällen
4
Plats
Kyrkogårdsvägen 2, 61340 Oxelösund
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1067297
Pris
2500 kr