Diplomerad trädgårdskonsult, prova på (gratis)

Plats Göteborg

Vill du arbeta med eller starta eget inom trädgårdsdesign, odling, skötsel och trädgårdsanläggning? Välkommen på prova på-träff för utbildningen till Diplomerad Trädgårdskonsult!

Boka nu

På denna prova på-träff får du träffa kursledaren Anette Altré och höra mer om utbildningen Diplomerad trädgårdskonsult och ställa de frågor du behöver för att kunna boka utbildningen sedan.

Träffen är kostnadsfri men anmälan krävs, begränsat antal platser.

Vi träffas i våra lokaler på Norra Allégatan 6 vid Järntorget. Vilket rum det blir får du veta i kallelsen som skickas per epost närmare startdatum.

Välkommen!

Kursledare

Anette Altré

– Jag vill inspirera och motivera deltagarna att använda sig av den inneboende, kraftfulla förmågan att påverka sitt välbefinnande på alla möjliga plan med hjälp av trädgård, växter och allt som hör därtill.

Jag är informatör till yrket och har ett stort intresse för trädgård samt livskvalitet och hälsa i förhållande till detta. Jag har drivit företaget Drömträdgården sedan 2004 då jag utbildade mig inom trädgård i Höör. 

På Drömträdgården erbjuder jag trädgårdsdesign och konsultationer. Jag tar ljussättningsuppdrag, håller föreläsningar, kurser, utbildningar och olika arrangemang både i egen regi och för andra uppdragsgivare. Jag utför även anläggning, beskärning och skötsel av trädgårdar.

En stor bredd av ämnen intresserar mig och jag håller gärna föredrag och kurser i alla tänkbara ämnen som har med trädgårdsdesign att göra. Det kan vara hur man skapar sin egen drömträdgård, hur man kan skapa vackra planteringar och välja växter, hur man bäst värnar jorden och våra nyttoinsekter och djur, odling i form av köksträdgård eller rabatter, beskärning eller hur man ljussätter i trädgården. Oavsett vilket ämnet är så är mötet med deltagarna något av det roligaste jag vet!

Anett Altré

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Göteborg

info.gbg@folkuniversitetet.se

Kursperiod
21 aug 2024 - 21 aug 2024
Onsdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
ons 21 aug 2024 kl 15:30-17:00
Plats
Norra Allégatan 6, 41301 GÖTEBORG
Visa på karta
Studietimmar
2
Kurs-ID
308417
Pris
0 kr