Odla på balkong och uteterass Distans Live

Plats Distans

Fast du bor i en storstad eller inte har tillgång till en trädgård så kan du fortfarande odla! Skaffa dig kunskaperna i odling så att du får ut så mycket som möjligt av din egen grönsaksodling på balkongen eller terrassen!

Boka kursen nu
Vi använder oss av Zoom, ingen nedladdning behövs utan innan lektion kommer länk skickas tilll er för uppkoppling. Det enda du behöver är en dator, Ipad eller mobil telefon med internet

Vem kan gå kursen?

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig mer om hur du teoretiskt odlar ätbart och hållbart i stadsmiljö

Mål

Målet med kursen är att vidga kunskaperna i odling så att du får ut så mycket som möjligt av din egen balkong och/eller terassodling.

Kursinnehåll

Lär dig om hur du på bästa sätt kan skapa frodiga odlingar på din balkong till både nytta och nöje. Vi tar upp förutsättningar, material (jordar, gödsling, bevattning) och växtval (blommor, grönsaker) för en lyckad odling på avgränsad yta. Under hela workshopen har du möjlighet att ställa frågor och få svar på funderingar du har kring eventuellt egna odlingar.

Kursupplägg
Vi träffas realtime, online under 1 tillfälle. Gruppundervisning, max 12 deltagare. Vid varje tillfälle ser och hör ni övriga kursdeltagare samt er kursledare.

Om kursledaren

Daniel Björklund Jonsson är verksamhetsledare för Skillebyholms trädgårdsutbildningar i Järna där han själv utbildade sig på 90-talet. Daniel har 20 års praktisk erfarenhet av biodynamisk grönsaksodling och trädgårdsskötsel från bl.a Rosendals trädgård, Lärjeåns trädgård (Rosendals systerträdgård i Göteborg som han grundade år 2000), Stigbyskolan och nu Skillebyholms trädgårdsmästarutbildning. Sedan 2004 har han utbildat inom dessa områden på olika platser i Sverige.

Kursledare

Daniel Björklund Jonsson

Tid
20 apr 2021 - 20 apr 2021
Ti 18:00 - 20:15
Tillfällen
1
Studietimmar
3
Kurs-ID
1090909
Fåtal platser kvar
Pris
450 kr