Hållbart resande – heldagsutbildning - STEG 1

Plats Stockholm

Är du intresserad av hur du kan resa mer medvetet eller påverka resebranschen att ta ett större ansvar? Välkommen på Schyst resandes heldagsutbildning i hållbart resande i samarbete med Folkuniversitetet.

Boka kursen nu

Målgrupp
Utbildningen riktar sig till dig som är intresserad av hållbar utveckling och resande. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av hållbart resande utan bara vara nyfiken på Schyst resandes frågor.

Mål
Utbildningen ger dig som deltagare kunskaper om Schyst resandes arbete, hållbart resande, företags ansvar, turismens utmaningar och vad du kan göra för att påverka. Efter avslutad utbildning har du möjlighet att gå Schyst resandes Ambassadörsutbildning och därefter engagera dig för Schyst resande.

Innehåll och arbetssätt:
Under dagen får du lära dig mer om turismens utmaningar, vad du kan göra för att resa mer medvetet och hur du kan påverka resebranschen att ta ett större ansvar.

I utbildningen varvas föreläsningar med grupparbeten, övningar och filmvisning. Efter avslutat utbildning kan du välja att gå Schyst resandes Ambassadörsutbildning, som även den arrangeras i samarbete med Folkuniversitetet och därefter engagera dig i Schyst resande.

Litteratur och material
Schyst resandes eget material.

Praktisk information
Utbildningen är gratis!

OBS! Vid avbokning senare än en vecka före kursstart debiteras en administrativt avgift på 200 kr.

OBS! Sista anmälningsdag 17 april.

Tid
26 sep 2020 - 26 sep 2020
Lö 09:00 - 17:00
Tillfällen
1
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
1067188
Pris
0 kr