Hållbart resande - Steg 2

Plats Stockholm

På Introduktion till ambassadörskap får du lära dig mer om hur du arrangerar samt medverkar vid en mässa eller hur du planerar en egen kreativ/valfri aktivitet.

Boka kursen nu

Målgrupp

För att gå Introduktion till ambassadörskap behöver du ha gått Schyst resandes heldagsutbildning i hållbar turism STEG 1. Läs mer i länken längst ner på sidan.

Ansökan

Ansök till utbildningen genom att göra en "anmälan" här. Det kommer att göras ett urval av vilka sökande som sedan välkomnas till introduktionen. Som underlag för det behöver du också fylla i FRÅGEFORMULÄRET nedan. Schyst resande återkommer sedan med svar om vilka som fått plats i god tid före introduktionen ska hållas. Sista ansökningsdag är 1/12.

Mål

Efter avslutad introduktion blir du ambassadör för nätverket Schyst resande och förväntas delta på en eller flera av följande evenemang under vår och höst 2021:

  • MR-dagarna.
  • Bokmässan.
  • Valfri aktivitet.

Vi ser gärna att du innan introduktionen sett till att du har tid och möjlighet att medverka vid en eller bägge ovan nämnda mässor. Som ambassadör välkomnas du in i Schyst resandes stora ambassadörsgrupp på Facebook där du kan inspirera och låta dig bli inspirerad av likasinnade.

Innehåll och arbetssätt

På den här introduktionen till ambassadörskap får du lära dig mer om hur du arrangerar samt medverkar vid en mässa eller hur du planerar en egen kreativ/valfri aktivitet. Du får också koll på din blivande roll som ambassadör. Under introduktionen medverkar en gästföreläsare från någon av Schyst resandes nätverksorganisationer

.

Litteratur och material

Schyst resandes eget material.

Praktisk information

Utbildningen är gratis. Schyst resande bjuder på fika. Obs! Vid avbokningen senare än en vecka före kursstart debiteras en administrativ avgift på 200 kr.

Har du frågor?

Kontakta Petra Cyrillus

petra.cyrillus@folkuniversitetet.se

Tid
05 dec 2020 - 05 dec 2020
Lö 09:00 - 12:30
Tillfällen
1
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
1067189
Pris
0 kr