Råd och tips om släktforskning!

Plats Södertälje

Gå en grundkurs och du är igång med din släktforskning! Södertäljes släktforskarförening informerar om vad släktforskning är, var man söker och vad man i förväg behöver ta reda på.

Boka kursen nu

Prova på passet genomförs på distans med livesänd online lektion där du kommunicerar direkt med din lärare och dina kurskamrater precis som i klassrummet. Men själva kursen äger rum i Södertälje. Till prova på passet använder vi oss av Zoom, ingen nedladdning behövs utan innan lektion kommer länk skickas till er för uppkoppling. Det enda du behöver är en dator, Ipad eller mobil telefon med internet

På detta prova på pass pratar kursledaren om vad släktforskning är, var man söker och vad man i förväg behöver ta reda på. Kursdeltagarna får ställa frågor kring släktforskning som kursledaren kan svara på.

Prova på passet är kostnadsfri, men antalet platser till själva kursen är begränsade. Du kan anmäla dig direkt på plats, först till kvarn.

10 procent rabatt Boka en eller flera av vårens kurser under prova på-veckan via hemsidan, och få 10 procent rabatt på kursavgiften. Rabatten gäller endast nybokningar. Ange provapåvår2021 i meddelanderutan när du bokar och välj betalning med faktura.

Kursledare

Kristina Ringel

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
25 jan 2021 - 25 jan 2021
Må 18:00 - 19:30
Tillfällen
1
Plats
Storgatan 3, 15172 Södertälje
Visa på karta
Studietimmar
2
Kurs-ID
1094239
Pris
0 kr