Workshop i skrivande, " i slutet", Västerås

Plats Västerås

I denna workshop får du en möjlighet tillsammans med en diplomerad lektör och andra skrivarvänner att utbyta erfarenhet, inspiration och hitta skrivarglädjen för att sen fortsätta skapa på egen hand.

Boka kursen nu
Om du redan har påbörjade texter är du välkommen att ta med för diskussion i gruppen.

Mål

Målet med denna träff är att du tillsammans med andra ska närma dig slutet på berättelse och inte lämna några trådar olösta. Du får diskutera andras texter och även din egen.

Kursinnehåll

Hur vill jag att läsaren ska känna sig när de har läst klart min bok?
Hur kommer jag dit?
Dags att knyta ihop säcken.
Skrivövningar

Om du är intresserad av att få feedback på din text av din kursledare som är diplomerad lektör finns möjlighet att boka personlig skrivcoachning och författarsamtal. Kontakta oss på katarina.a@folkuniversitetet.se.

Kursupplägg

Träffen inleds med en kort reflektion av din kursledare. Träffen pågår under 3 studietimmar. Folkuniversitetet bjuder på kaffe och te, du får gärna ta med dig en smörgås, fika eller något att äta.

Kursledaren

Din kursledare Mikaela Skantz är diplomerad lektör och författarcoach som tidigare har arbetat i bokhandeln, utbildat sig i Förlagskunskap och även arbetat i flera år på ett bokförlag. Hon läser ca 200 böcker per år och arbetar nu med att hjälpa författare att utveckla sitt manus. Hon finns på Instagram där hon tidigare har recenserat böcker på engelska åt utländska förlag.

Kursledare

Mikaela Skantz

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
22 nov 2022
Ti 16:30 - 18:45
Tillfällen
1
Plats
Smedjegatan 9-11, 72213 Västerås
Visa på karta
Studietimmar
3
Kurs-ID
1118356
Pris
395 kr