Game Of Thrones och verklig historia

Plats Jönköping

Kom och lyssna på vilka karaktärer eller verkliga händelser som författaren bakom succén Game Of Thrones har inspirerats av när han skrev böckerna.

Boka kursen nu

Föreläsningen handlar om vilka personer, folkslag och händelser som George RR Martin har inspirerats av när han skrev sagan om is och eld. Det kommer blandas med vilka händelser eller karaktärer som Martin har bekräftat som inspiration samt egna tolkningar.

Kom på diskussion eller en föreläsning som inkluderar videoklipp från Youtube från både Games of Thrones och klipp där deras verkliga motsvarigheter gestaltas.

Om föreläsaren

Johan Eriksson är utbildad gymnasielärare i historia och på sin fritid analyserar han gärna hur historiska händelser ger inspiration till filmer och spel. För att skapa en god lärandedynamik är samspelet mellan aktiva deltagare och läraren en framgångsfaktor!

Johan Eriksson

Kontakta Kundtjänst I Jönköping