Boken om historisk värmländsk mat

Plats Karlstad

Sara Bodin Olsson, författare till boken Historisk Värmländsk mat, berättar.

Sara Bodin Olsson har skrivit boken Historisk Värmländsk Mat, med maträtter och bakverk från Värmlands herrgårdar och kolarkojor. Hon berättar om dessa historiska recept och hur man kan använda dem idag. Nu arbetar hon vidare med att samla in gamla värmländska recept, för att
bevara dem för eftervärlden.


Du som kommer för att lyssna på Sara ta gärna med dina egna handskrivna gamla receptböcker, om du har några sådana! Kanske har du fått ärva några gamla släktrecept som fler kan få ta del av?

Obligatorisk anmälan till föredraget görs helst via e-post senast fredagen före mötet till jan.bonnevier054@gmail.com eller telefon 0725 72 17 99.
Du kommer att få en bekräftelse på att anmälan är mottagen.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Karlstad

info.karlstad@folkuniversitetet.se

Kursperiod
24 apr 2024 - 24 apr 2024
Onsdag
Antal tillfällen
0
Första tillfället
ons 24 apr 2024 kl 13:30-15:00
Plats
Brunnsgatan 9, 65455 KARLSTAD
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
307320
Pris
0 kr