Guide i Göteborg frukostmöte

Plats Göteborg

Vill du veta mer om Folkuniversitetets utbildning Guide i Göteborg, som ger dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att bli en professionell guide? Då är du välkommen att anmäla dig till vårt kostnadsfria frukostmöte.

Boka nu

Nyfiken på att bli stadsguide i Göteborg? Missa inte vår frukostträff torsdagen den 12 september kl 9.00-10.30! Vi bjuder vi på frukost, berättar om utbildningen och du får möjlighet att ställa frågor till kursledare och ansvariga på utbildningen. Med är också representanter från Göteborg&Co, som är de som håller i själva auktorisationen, och som informerar mer om hur den går till.

Utbildningen Guide i Göteborg vänder sig till dig som skulle vilja bli auktoriserad guide i Göteborg. Det är en fördel om du tidigare har arbetat som guide/reseledare eller inom turistnäringen och har erfarenhet av presentationsteknik, men det är inget krav. Om du vill verka som ambassadör för Göteborg, gillar att träffa nya människor och är allmänbildad, utåtriktad och service-minded är det här en utbildning som ger dig mycket glädje och många nya möjligheter!

Här kan du läsa mer om utbildningen Guide i Göteborg.

Kursledare

Birgitta Ekesand

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Göteborg

info.gbg@folkuniversitetet.se

Kursperiod
12 sep 2024 - 12 sep 2024
Torsdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
tor 12 sep 2024 kl 09:00-10:30
Studietimmar
2
Kurs-ID
308342
Pris
0 kr