Prova på - Diplomerad färgsättare

Plats Stockholm

Vår prova- på - lektion ger dig ett smakprov på hur vår diplomkurs i färgsättning är upplagd och du får samtidigt en möjlighet att ställa frågor direkt till vår kursledare och se våra lokaler. Välkommen att boka en plats!

Boka kursen nu

Prova-på lektionen är kostnadsfri. Om du får förhinder att delta är det viktigt att du avbokar din plats eftersom antalet platser är begränsade. Om du uteblir utgår en no show-avgift på 250 kronor. Det är många som önskar få information om vårt utbud och platserna fylls snabbt. I de fall det finns platser kvar kan du anmäla dig direkt på plats, då gäller först till kvarn.

Genom att delta på vår prova- föreläsning får du ett smakprov på hur ordinarie kurs är upplagd, du får chansen att ställa frågor direkt till vår kursledare.

Här följer beskrivningen för ordinarie kurs som startar den 18/2 -2022 i vår. Kursen går på fredagar:

I denna kurs får du kunskaper så att du kan jobba som färgkonsult i färg- eller tapethandel, som färgkunnig och med orientering i ljussättning inom belysningsbranschen eller som inredare, möbelsäljare, formgivare, egen företagare eller liknande. Du kanske redan är i någon av dessa branscher och vill förnya eller fördjupa kunskaperna. Då kan det här vara en utbildning för dig.

Kursen varvar teori, med egna uppgifter och workshops. Du kan under kursens gång bygga upp din egen portfolio med uppdrag inom färg- och ljus. Du kommer att få utföra färgsättningsprojekt till olika företag, hotell och privata hem.

Läs mer om hela kursupplägget för vårens kurs i länken nedan.

Anmälan och mer information

Om du vill boka en plats på prova-på-lektionen klickar du på boka-knappen nedan. Klicka på länken nedan för mer information om ordinarie kurs.

Kursledare

Pernilla Ström

Pernilla Ström är inredningsarkitekt och designstrateg och har arbetat med inredning sedan 1990. Hon har en masterutbildning i estetiska vetenskaper från Stockholms universitet och kurser i arkitektur, färg och ljus från KTH och Konstfack.

Under åren har kunskaperna byggts på och blivit allt bredare. Pernilla har arbetat med de flesta nischer inom inredningsyrket och bland annat förkovrat sig i konst och hotelldesign, färg- och ljussättning och arkitekturhistoria. Hon har lång erfarenhet av färgsättning genom sitt arbete med färgkartor och koncept till företag som Svenska Bostäder, Botkyrkabyggen, SKB, Stockholmshem och Familjebostäder. Hon har inrett och färgsatt hotell, skolor och kontor

Pernilla Ström

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
20 jan 2022 - 20 jan 2022
To 18:00 - 18:45
Tillfällen
1
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1114227
Pris
0 kr