Föreläsning: Bäst före eller bra efter?

Plats Tierp

Den vanligaste orsaken till att vi slänger mat där bäst före-datumet har passerat är att vi är rädda för att bli sjuka. Men vad betyder märkningen? Finns det mat vi inte ska chansa med?

SLU-forskaren Sofia Boqvist reder ut begreppen och svarar på frågorna du alltid velat ställa.

Plats: Kulturhuset Möblen, Tierp.

Föreläsningen arrangeras i samarbete mellan Folkuniversitetet i Uppsala och Tierps bibliotek, den är gratis och öppen för alla.

Angående Covid-19:

  • Kom ihåg att det är viktigt att du stannar hemma om du är sjuk, för att bidra till minskad smittspridning av Covid-19!

  • Vi kommer begränsa antalet platser och möblera enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Handsprit finns på plats.

Föreläsningen genomförs med ekonomiskt stöd från Folkuniversitetsföreningen.

Har du frågor?

Kontakta Karin Modig

karin.ostman-modig@folkuniversitetet.se

Tid
24 sep 2020 - 24 sep 2020
To 17:30 - 19:00
Tillfällen
1
Plats
Grevegatan 19, 81540 Tierp
Visa på karta
Studietimmar
2
Kurs-ID
1074176
Pris
0 kr