PHILOSOPHY TEA: Albert Camus

Plats Uppsala

The Plague

Välkommen på Philosophy Tea på Reginateatern. En föreläsningsserie som bjuder på både scones, te och intressanta filosofiska diskussioner ledda av Uppsalaprofessorn Peter Wallensteen och universitetslektor Daniel Ogden.

Föreläsningarna äger rum under tre tillfällen under hösten 2020 och hålls på engelska. Nytt för i år är att Folkuniversitetet kommer att leda en öppen diskussionscirkel på Reginateatern direkt efter föreläsningen. Ingen föranmälan krävs.

Maxantalet är 50 personer i publiken, garderoben kommer att vara obevakad och vi uppmanar publiken att hålla avstånden. Föreställningen kommer även att livestreamas på internet, samt att spelas in och sändas som podcast. Länk till stream och mer information finns på Reginateaterns hemsida.

Biljetter: ord 110 kr (plus serviceavgift 25 kr), student/ungdom under 26 år 50 kr, pensionär 90 kr (plus serviceavgift 10 kr). Te och scones ingår i biljettpriset.

Biljetter säljs på Reginateaterns hemsida, se länk nedan

Philosophy Tea arrangeras av Reginateatern i samarbete med Uppsala Universitet, The English Bookshop, Folkuniversitetet och med stöd av Folkuniversitetsföreningen.

PHILOSOPHY TEA

This autumn Professor Peter Wallensteen and Lecturer Daniel Ogden will continue their popular Philosophy Tea talks.

Daniel Ogden is a researcher and teacher of utopian ideas, for many years at Uppsala University and now at Mälardalen University.

Peter Wallensteen was the first holder of the Dag Hammarskjöld Chair in Peace and Conflict Research (1985-2012) and is now Senior Professor at Uppsala University.

Each Philosophy Tea lasts one hour. The sessions are run in English and the discussions will be streamed live, recorded and available as podcasts

Tea and scones will be served. Join us directly after Philosophy Tea for an open discussion. Everybody welcome!

Tickets 135 kr, Students 50 kr, Senior Citizens 100 kr (including fees). Tickets available for purchase at the Reginateatern website.

With the support of Uppsala University and Folkuniversitetsföreningen. In collaboration with Folkuniversitetet and The English Bookshop Uppsala.

Kontakta Katja Byström

katja.bystrom@folkuniversitetet.se