Våren på kulturverkstan i Motala

Plats Motala

Kulturverkstan är Motalas kulturnav och här bjuds du in för att få ta del av kulturen!

Här ges speciella möjligheter att upptäcka och ta del av kulturens inneboende kraft. Huset  används av olika målgrupper i alla åldrar med kulturintresse. Här hittar du en del av utbudet, men det arrangeras en rad fler olika aktiviteter, besök hemsidan för mer info.

Ta del av verkstäderna! Inför våren finns det möjlighet för allmänheten använda sig av dom verkstäder som nu finns på K-ringen. Visst är det fantastiskt! Det finns Glasfusing, Grafik, Måleri, Keramik. Nu finns det extra mycket plats i Keramiken och  Glasfusingsverkstaden. Här kan ni skapa vackra smycken och skålar. Ni måste vara minst tre personer som ses tillsammans för att skapa en cirkel och nyttja ugnen och verktygen. Du kan även ställa dig på kölista, så plockas ni som är intresserade ihop till en cirkel.  Vill du veta mer? kontakta: info@k-ringen.se

Utställningar- Vårens utställningsprogram är klart! Se hemsidan för mer information. 

Konstprat i köket -i samband med varje utställning finns möjlighet prata konst! Vi ses i köket över en kopp kaffe, pratar om utställningen som visas. 

 

Det händer mycket för på K-ringen för dig som är kulturintresserad, besök hemsidan för mer information: K-ringen | Kultur – ett nödvändigt livsmedel (k-ringenmotala.se)

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Motala

info.motala@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
0
Första tillfället
kl -
Studietimmar
7
Kurs-ID
114733
Pris
0 kr