Teckning fortsättning

Plats Lund

En kurs för dig som har tecknat tidigare och som vill fortsätta att utveckla din teknik och ditt bildseende.

Boka kursen nu

Kursinnehåll

Vi utgår från observation och studier av t.ex objekt, stilleben och porträtt. Vi kommer även att teckna med utgångspunkt i fantasin och minnet.
Du kommer fortsätta utveckla tekniker och få fördjupad materialkännedom.

Kursupplägg

Genomgångar varvas med övningar. Mycket tid läggs på att ge deltagarna utrymme att öva och skapa. Undervisningen ger individuell handledning utifrån varje enskild deltagares nivå.

Mål

Målet är att ge deltagarna lust och mod att teckna och träna sitt seende.

Förkunskaper

Kursen passar dig som har tecknat tidigare och som vill fortsätta att utveckla din teknik. Vi arbetar i en liten grupp och varje deltagare får handledning efter sin förmåga och ambitionsnivå.

Material

Till första kurstillfället får du information om vad du ska ha med dig. Övrigt material går läraren igenom. Du kommer under kursens gång bl.a. att behöva papper, blyerts, kol, tuschpennor, färgmaterial som t.ex. pastell-/oljekritor, färgpennor, färgat bläck och penslar. Materialkostnader ingår inte i kursavgiften.

Tips

Du får 10 procent rabatt på konstnärsmaterial i butiken Ljungbergs Artist mittemot kurslokalen, som deltagare på Folkuniversitetet. Materialkostnader ingår inte i kurspriset.

Kursledare

Tancredi Valeri

Har du frågor?

Kontakta Kursverksamheten i Lund

kurser.syd@folkuniversitetet.se

Tid
20 okt 2020 - 17 nov 2020
Ti 18:00 - 20:15
Tillfällen
5
Plats
Skomakaregatan 8, 22002 Lund
Visa på karta
Studietimmar
15
Kurs-ID
1073148
Pris
1895 kr