Teckning, intensivkurs

Plats Linköping

Den som har med sig skissblock och penna har en hel värld att upptäcka! Med handledning anpassad efter dina förkunskaper hjälper Zsuzsanna dig utvecklas. Lär dig mer med Folkuniversitetet i Linköping.

Boka kursen nu

Innehåll

Här får du chansen att teckna med blyerts, kol och tusch. Utifrån gruppens förkunskaper och önskemål går vi igenom moment som form, perspektiv och olika teckningstekniker. Vi arbetar med stilleben, anatomi och egna idéer samt orienterar oss inom olika material och tekniker.

Kursen ger dig en bra grund för att komma igång med teckning eller hjälper dig med erfarenhet utvecklas i din metod och ditt seende.

Kursupplägg

Gemensamma genomgångar varvas med olika övningar och eget arbete i teckning under handledning. Du vägleds utifrån dina egna förutsättningar och inspireras av de andra deltagarna. Handledningen anpassas utifrån dina förkunskaper och därför passar kursen både nybörjare och dig som vill fördjupa dina kunskaper inom teckning.

Målgrupp

Kursen riktar sig till vuxna och ungdomar från 16 år.

Förkunskaper

Öppen nivå, ingen förkunskap krävs.

Material

Du medtar eget material utifrån vad du vill arbeta med. Till första tillfället är det bra om du tar med ritblock, blyertspennor och suddgummi. Kursledaren går igenom eventuellt övrigt material

Kursledare

Zsuzsanna Csépányi

Zsuzsanna studerar scenkonst på folkhögskola i Linköping och har sedan tidigare utbildning inom visuell konst och pedagogik.

Zsuzsanna har även arbetat som grafisk formgivare i Budapest.

Hon tycker om att lära sig nya saker och att fortplanta sin kunskap till andra. I sitt konstnärskap och som kursledare uppmuntrar Zsuzsanna alltid till kreativitet och lekfullhet.

Zsuzsanna Csepanyi

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
09 sep 2022 - 14 okt 2022
Fr 17:00 - 20:00
Tillfällen
6
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223 Linköping
Visa på karta
Studietimmar
24
Kurs-ID
1140393
Pris
1800 kr