Manga Illustration fortsättning Distans Live

Plats Distans

I denna fortsättnings kurs tar vi inspiration från de japanska serierna medan vi tecknar. Du har online lektion där du kommunicerar direkt med din lärare och dina kurskamrater i liten grupp.

Boka kursen nu
Detta är en distanskurs där du tillsammans med dina kurskamrater träffas online en gång per vecka. I denna kurs kommer vi att använda de digitala verktyget Zoom

Förkunskaper

Denna kurs är för dig som har medverkat på Manga Illustrationskursen tidigare. Fortsättningskursen tar vid där ni avslutade på första kursen.

Mål

Målet med kursen är att lära dig att fortsätta utveckla att teckna Manga

Kursinnehåll

Teckna kroppar och ansikten
Teckna känslor och uttryck
Teckna rörelser
Teckna karaktärer
Hur du fortsätter på en serie och finslipar tekniken.

Kursupplägg

Vi träffas en gång/vecka online via zoom. Under kursens gång ska du vid tre tillfällen skicka din teckning till kursledaren via e-post. Du kommer sedan få feedback och tips på hur du kan utveckla din manga vidare.


Kursmaterial

Kurslitteratur och material ingår ej i kurspriset
Du som deltagare skaffar material för att teckna innan lektionstart.

Kursledare

Din kursledare Yumi började rita i ung ålder och kan rita många olika stilar, både digitala och analoga och även med janpansk traditionel manga material. Hon har bidragit med manga illustrationer till serietidningar i Japan och arbetat som illustratör för kunder över hela världen. Hon har utbildning inom design och konst i Japan både i grundskola och college.

Kursledare

Yumi Shintani Bergman

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
19 feb 2022
Lö 15:30 - 17:00
Tillfällen
6
Studietimmar
12
Kurs-ID
1116214
Pris
1800 kr