Måleri

Plats Växjö

Kom och måla med oss på eftermiddagarna. Låt dig inspireras i vår ateljé.

Boka kursen nu

Du som har målat ett tag och vill få hjälp med att hitta ny inspiration tillsammans med nya målarvänner är välkommen till denna kurs.

Vi målar främst i olja, akryl och akvarell. Du som vill får också pröva på nya uttryckssätt som till exempel tempera eller blandtekniker.

Vår lärare gör allt för att stödja sökandet efter nya kunskapskällor att ösa ur.

Förkunskaper

Den här kursen passar dig som har målat lite tidigare.

Kompletterande prisinformation

Obs! kostnad för material tillkommer.

Med anledning av covid-19

Välkommen till Folkuniversitetet. Här vistas du i en trygg och säker utbildningsmiljö. För att förebygga spridningen av covid-19 är verksamheten anpassad efter Folkhälsomyndighetens föreskrifter och rekommendationer.
Vi har:

  • Minskat antal deltagare på kurserna samt ökat avståndet mellan sittplatserna i klassrummen för att kunna hålla ett säkert avstånd.
  • Tydligt skyltade lokaler för att undvika trängsel i entré, trapphus och korridorer.
  • Goda möjligheter till handtvätt med tvål och handsprit.
  • Frekvent städning av lokaler, framför allt toaletter, bordsytor, dörrhandtag och räcken.
Behöver du ett annat upplägg? Hör av dig! Vi tar fram skräddarsydda lösningar för alla typer av undervisning.

Kursledare

Leen Alsibai

”Det är inte tillräckligt att tro på konst, men det är hoppfullt att tro på vad konst kan göra för mänskligheten” - ett tankesätt som jag personligen upptäckt under mina korta levnads år.

Entusiasm för konst, filosofi och kosmologi har alltid varit en del av Leens liv, då hon är uppvuxen i en familj bestående av två kreativa arkitekter.

Leen började sin grundutbildning inom konst i Damaskus vid Konsthögskolan - på institutionen för Inredning och Scenografi. Nu är hon stolt student vid Linnéuniversitetet på Design och Hållbarhetsprogrammet. Detta är Leens andra masterexamen, och hon finner det oerhört spännande att kombinera konst, design och hållbarhet. Hon har även arbetat som lärarassistent och därmed fått erfarenhet av att dela med sig av sina kunskaper till andra.

För Leen handlar inte den här kursen enkom om en vidareutveckling i teckning och akvarellmålning, utan också ett äventyr och resa i vårt inre och vårt sätt att se på omvärlden – livet och människor omkring oss – samtidigt som man får fullt utlopp av kreativitet och målningsteknik.

Leen Alsibai

Har du frågor?

Kontakta Sanna Krizmanic

sanna.krizmanic@folkuniversitetet.se

Tid
01 okt 2021 - 03 dec 2021
Fr 13:00 - 16:15
Tillfällen
10
Plats
Lineborgsplan 11, 35233 Växjö
Visa på karta
Studietimmar
40
Kurs-ID
1101141
Fåtal platser kvar
Pris
2195 kr