Måla med akryl och olja i liten grupp

Plats Strängnäs

Vill du dra dina första penseldrag eller kanske utveckla ditt redan aktiva målande? Här är både nybörjare och fortsättare välkomna! Vi målar i olika material och du får själv styra din inriktning i det kreativa målandet.

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen?

För dig som är nyfiken på och intresserad av att måla. Både nybörjare och du som målat tidigare är välkomna, då en stor del av undervisningen är individuellt anpassad. Du får arbeta utifrån din egen kunskapsnivå och dina förutsättningar. Du som är nybörjare får vid behov en introduktion i materialkunskap. Alla får sedan löpande individuell handledning

Mål

När kursen är avslutad har du som deltagare fått allmänna kunskaper om konst samt fått utveckla ditt personliga målande på ett kreativt vis.

Kursinnehåll

  • Färglära
  • perspektiv
  • proportioner

Vi lägger mycket tid på ditt egna konstnärliga skapande men har också gemensamma bildgenomgångar

Kursupplägg

Grupperna består av max 6 deltagare. Huvuddelen av tiden består av individuell handledning och arbete med de egna projekten. Läraren har stor lyhördhet för vad du vill uppnå och hjälper dig att anpassa dina projekt så att du ska nå dina mål. Efter dessa 4 tillfällen finns det möjlighet att förlänga kursen några tillfällen om gruppen så önskar det.

Litteratur/Material

Material ingår inte i kursavgiften. Du får förslag på material utfrån vad läraren rekommenderar. Läraren använder sig också av annat extramaterial för att göra undervisningen omväxlande och stimulerande.

Kursledare

Gustav Denninger

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
08 feb 2022 - 01 mar 2022
Ti 18:00 - 20:15
Tillfällen
4
Plats
Sundbyvägen 18, 64551
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1116934
Pris
1550 kr